Interieur ontwerp

Een goed interieurontwerp begint bij het stellen van de juiste vragen, goed luisteren naar de behoeften van de gebruikers en observeren hoe de ruimte daarop aansluit.

Een afgewogen keuze voor de sfeer, waaronder licht, akoestiek, beplanting en zelfs geur, is een wezenlijk onderdeel van de beleving. Dit bepaalt de indruk die je bij gasten en bezoekers maakt. Daarnaast is het belangrijk dat het ontwerp aansluit bij de bedrijfscultuur. En dat ruimten zo ingedeeld zijn dat deze contactmomenten bevorderen en plekken bieden om je terug te trekken. Bijvoorbeeld voor concentratie of vertrouwelijke gesprekken.

Kortom, de omgeving moet comfortabel aanvoelen, ruimte bieden aan eigenheid en rust of juist energie geven. De omgeving moet inspireren en zelfs verrassen om tot nieuwe inzichten te komen. Dit heeft een positieve invloed op emotie en gedrag van mensen en daarmee op hun gezondheid, tevredenheid en geluksgevoel. Daardoor functioneren en presteren ze beter.

Door de bedrijfscultuur én bedrijfsidentiteit te verwerken in het interieurontwerp, wordt deze onderdeel van de branding.