Marike Groenewegen

Bij het ontwerpen van ruimtes ga ik verder dan esthetisch en efficiënt inrichten. Centraal in mijn ontwerpoplossingen staat de relatie tussen de gebruiker en de omgeving. Het principe van merkbeleving is niet langer toegeschreven aan de Retailomgeving waarin de kernwaarden en identiteit van een bedrijf en haar doelgroep verbonden worden. De meerwaarde van de verbinding tussen beleving van de medewerkers en de bezoeker/ gasten en het organisatiedoel binnen een interieurontwerp geldt voor iedere organisatie.

“Interior design is about sharing who you are”

In het ontwerpproces verwerk ik mijn kennis van omgevingspsychologie. Ik zorg ervoor dat de omgeving optimaal afgestemd is op de activiteiten. Of het nu gaat om ontspannen dineren, gezellig samenzijn of een pittige brainstormsessie, mijn ontwerpen geven elke ruimte de juiste sfeer die bijdraagt aan positieve gevoelens bij de gebruikers.

“Interior design is about evoking sense and emotion… and nudging behaviour.

Ik ben in 2012 mijn eigen bedrijf gestart: MetMarike Groenewegen. MetMarike staat voor samenwerking. Om te komen tot een optimaal vormgevingsconcept voor jou werkt ik samen met een team van andere creatieven. Dit ‘Brainteam’ bestaat o.a. uit marketeers, grafisch ontwerpers en copywriters. Samen met deze experts bieden we jou een compleet brandingpakket waarbij jouw bedrijfsidentiteit in alle communicatie-uitingen wordt doorgevoerd en uiteindelijk tot in de details van het interieur is te herkennen.

 Ontmoet het Brainteam

THEE MetMarike

Ontdek hoe jouw interieur je merk versterkt tijdens een
vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Volg mij

Haal meer uit de 1.5 metereconomie - Iedere organisatie is bezig met de vraag: “Hoe richt ik het kantoor of de werkomgeving in volgens de richtlijnen?”. Maar…
1,5 METER RESTAURANT - De coronacrisis is ons overvallen en beheerst het nieuws en onze gedachten. Naast andere sectoren is ook de horeca zwaar…
Esthetische begeleiding - Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen.
Uitwerking voor de realisatie - Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen.
Interieurontwerp - Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen.