Imminkhoeve Zorg accommodatie Het Landhuis

Het ontwerp voor het Landhuis wordt gemaakt n.a.v. de nieuwe branding en sfeer die past bij een vakantieaccommodatie voor de nieuwe generatie ouderen. De nieuwe groepsaccommodatie van de Imminkhoeve moet een comfortabele eigentijdse ruimten worden met nostalgische elementen in de styling.

In het Landhuis is door een levensgrote wandvisual in de centrale lounge een relatie gelegd met het buitengevoel wat de Sallandse heuvelrug haar bezoekers biedt. De accommodatie heeft naast de lounge een restaurant met een gezellige TV hoek en een modern ‘bruincafé’. Met al zijn voorzieningen is het geschikt voor grotere groepen, maar biedt tegelijkertijd ruimte om in kleiner gezelschap te verblijven. Binnen het ontwerp is extra aandacht voor de beperkingen en voor mogelijkheden, van de gasten. Niet alleen door de reguliere hulpmiddelen, maar juist door gebruik van kleurcontrast en geïntegreerde functionele details.

Om het kleine budget wat beschikbaar is voor de aankleding van het Landhuis, halen we spullen van stoffige zoldertjes. En maken we MetMarike ‘Kussens van Moeke’ van stofresten die we beschikbaar krijgen. Met heel veel ‘liefde’ en slimme praktische oplossingen binnen de beschikbare budgetten van de stichting ‘Imminkhoeve beleving’ door te voeren in alle overige accommodaties.

Imminkhoeve facilitair:

“Een oprecht fijne samenwerking MetMarike, waarbij we elkaar goed begrijpen en aanvullen. MetMarike is vastberaden en stemt prijs en kwaliteit goed op elkaar af.
Door hier aan vast te houden in goede communicatie met en begeleiding naar de architect en uitvoerders, is onze beoogde warme uitstraling gerealiseerd. MetMarike doet steeds net dat stapje extra …  “

Project: Zorg accommodatie
In opdracht van: De Imminkhoeve
Werkzaamheden: Branding, Interieurontwerp, offerte begeleiding I levering en uitvoeringsbegeleiding bouwteam
Omvang: 2900 m2
Oplevering: 2014
Fotografie: Bullet-Ray photography & more