L5

Communicatie

Logo L5 Communicatie

L5 werkt de complete merkstrategie uit van visueel concept met grafische vormgeving tot en met de communicatiemiddelen. Gezamenlijk organiseren we eventueel een’werkatelier – lunch for the brain’. Vanuit de input die we krijgen stemmen we alle communicatie uitingen af tot in het interieur zodat elke boodschap vanuit de merkidentiteit herkend en beleefd wordt van medewerker tot klant.

Cinemato media

film & animatie

Logo Cinemato Media

Cinemato media vertaald het verhaal van een organisatie en de werknemers naar (interactieve) video of animatie zodat de boodschap, uitleg over een werkwijze of bijvoorbeeld het ontvangst een optimaal beleving geeft, omdat mensen visuele content nu eenmaal beter begrijpen en onthouden.

Taalbouw

Tekstschrijver

Logo Taal Bouw

Taalbouw bouwt taal vanuit de ziel van je boodschap. Brengt helderheid en bezieling in de communicatie, van boardroom tot medewerker en klant. Dient je doelgroep. Verandercommuniceert als geen ander en laat daarmee implementaties slagen.

Marktcheck

Marktonderzoek

Logo Markt Check

MarktCheck inventariseert door online enquêtes en interviews de wensen van management én medewerkers efficiënt te inventariseren. Zo worden uw nieuwe kantoorinrichting en uitstraling
breed gedragen in uw organisatie.

Omgevingspsycholoog

Kennisplatform

De omgevingspsycholoog identificeert psychologische oorzaken die beleving en gedrag verklaren. Zij kunnen ondersteunen bij het verzamelen van uitgebreide wetenschappelijke gedragsdata en gebruikerservaringen die helpen bij het maken van effectieve oplossingen voor de inrichting van ruimtes.

Anne Zinkweg

Architect zorgprojecten

Logo A

Anne Zinkweg is met haar bouwkundig team gespecialiseerd in ontwerpen en realiseren van zorgprojecten. Door haalbaarheidsonderzoeken ondersteund ze in de keuze voor renovatie en duurzame oplossingen versus nieuwbouw. Samen MetMarike werken we als team zorgprojecten van architectuur tot en met het interieur uit.

PODS

Projectmanagement

Logo Pods Projects

PODS projects vormt MetMarike een goed team bij de aanpak en strakke communicatie van grote projecten. PODS verzorgd begrotingen, tenders en een groot deel van de uitvoeringsbegeleiding in nauwe samenspraak MetMarike waardoor het ontwerp geborgd blijft, afspraken met uitvoerders helder zijn, en de opdrachtgever goed aangesloten is bij de voortgang.

Kanters

Horeca Advies

Logo Kanters Horeca Advies

Kanters horeca heeft een uitgebreide database van doelgroep, concurrentiegegevens en marktpotentieel om samen MetMarike innovatieve, realistische en te financieren business voorstellen te doen, die aansluiten op wensen en behoeften in service en gastvrijheid.